h1

A zene, ami üti a Prodigy-t.

2008. május 19.

A Prodigy saját stílusában kiemelkedő. Volt. Habár a Fat of the Land volt a leghíresebb albumuk, ahol aztán tényleg annyi sláger készült arról az albumról, hogy a Chembros első anyagát is üti, a kritikusok mégis rosz véleményt alkottak róla, és már akkor tudni lehetett, hogy a Prodigy uralma megingott. Majd 7 én szünet után jött az Always Outnumbered, Never Outgunned, ami nemhogy nem emelte, hanem csökkentette is az eddigi szintet, hiába szervezték be az Oasisból Liam Gallagher-t és Juliette Lewis-t. Bár most dolgoznak újra egy albumon ami elvileg idén jelenik meg, de őszintén megmondom, félek, hogy a fiúk megint mellényúlnak, mint az annyiszor tették az évek során. Szóval hiába voltam kinn a Szigeten a koncerten, hiába van meg 3-4 albumjuk eredetiben, tegnap a Prodigy-t megerőszakolták.

Az együttes nem más, mint a Victory Pill.

És ők is britek. Nagyon komolyan tolják, az albumuk (asszem az első) iszonyatosan erőteljes és lendületes, ám mégsem monoton, nincsenek benne idegőrjítő hangok, hanem helyette egy fasza énekes szórakoztatja a jónépet. A trióról itt lehet hallgatni dalokat:

http://www.myspace.com/victorypill

Tessék meghallgatni a Downfall-t, és utána tessék a többit. 😀 Érdemes rájuk odafigyelni, hiszen még korántsem tökéletesek, de egy friss bandától ilyen szintű lemezt ritkán kapni kézhez. A Prodigy bekaphatja, a beszédes nevű Victory Pill a király. Akinek a neve hallán valami drog jut az eszébe az jó úton jár. Ez a zene olyan, mint valami nagyonkomoly szer. Ha elkezded, rákattansz, és akkor már az elvonó sem segít.

Reklámok

Írj valami szépet. Vagy ne.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: