h1

Banner

2012. január 13.

Új banneren ötletelek, de még nem jutott semmi kreatív az eszembe. Egyáltalán megtartsam a Potatoes Don’t Exist-et? Addig is, itt vannak azok, amiket eddig használtam, meg pár ötlet és báta, amik nem valósultak meg:
01: Angel

Blogom indulásakor természetesen ki mást, mint kedvenc videojáték karakteremet használtam fel! Ekkor még nem volt címe, elsősorban az eszméletlenül bugyuta képaláírás miatt szabadultam meg ettől, illetve azért is, mert ezt a képet használom háttérként 2007 óta.

02: Bleach
Annak ellenére, hogy egy darab részt sem láttam az animéből, ez a font nagyon tetszik, ki is használtam ezt egy képgenerátor segítségével! 😀 Itt jelent meg a BenyoBlog kifejezés, ami legelőször Siklara kollegina billentyűzetéből hangzott el az első posztjaim egyikében! Mivel nem nézem és nem is akarom ezt az animét, egy upgradelt verzió után el is hagytam. Ráadásul az “y” is olyan hülyén áll.Külön érdekesség, hogy létezik egy másik BenyoBlog is. Annak írási módja szerencsére különbözik az enyémtől. A 2009 karácsonyán megjelent benyóblog érdekessége, hogy szintén egy Pázmányos írja, igaz, nem VJK-s. Az picit tényleg nagy mindfuck lenne.

03: Eladom-a-Lelkem
De nem a Bleach nyomorék halálisteneinek, hanem a multiknak! Na, persze ez nem igaz, de szerettem volna logókkal teletűzdelni a bannert… nem udom miért. Így kerültek rá a kedvenc márkáim, fejlesztőim, illetve a kedvenc farmergyártóm is.

04: Invisible
Ez egy hülye ötlet volt, de tetszett. A design hátterét használtam fel képnek, így úgy nézett ki akkor az oldalam, mintha nem lett volna banner, pedig de. 😀 Az arculatot amúgy egyszer sem változtattam meg.

05: Minimal
Előzőnek egy tuningolt változata. Lelkiállapotomat tökéletesen tükrözi. 🙂

06: In memoriam Les Paul
Egy hétig volt kinn, Les Paul, az elektromos gitár feltalálójának emlékére.

07: Danko Jones
Pár napig használt banner. Danko Jones egy kanadai rock-énekes, aki ezen futó bandájában játszik. Azért cseréltem le, mert ez nem az ő blogja és elég hülyén néz ki, hogy más név üdvözli a szerzőknél az ide tévedőt. 😀

08: Danko Jones Fanblog
Ez már egy picit közelebb áll a valósághoz, de ez sem az igazi, mivel egyáltalán nem az együttessel foglalkozott és nem is fog szerencsére. 😀

09: Koncert
Innét kezdtem el a normálisabb fejlécek gyártását, minimális editálásokkal. Ez nagy kedvencem volt, imádom ezt a képet, ami amúgy egy Opeth koncertet örökít meg (a háttérből lehet erre amúgy következtetni).

10: CHS
Másik nagy kedvencem, a Cromartie High School-os! Jobban is sikerülhetett volna, ha az ötletet nem egy szar laptopon kellett volna megcsinálnom a kollégiumban, de így is tetszik! 😀

11: Miki barátom emlékére

12: Potatoes Don’t Exist
Magárt beszél. Krumplik nem léteznek és ez így van jól! Kis magyar vonatkozásban a szlogen magyar trikolórral került beírásra. Ez amúgy egy MyNameIsChriddof YouTubePoop videóból való, ami az egyik legjobb videó, amit valaha láttam.

Pár meg nem valósult ötlet:

Ez a Bleach-essel egy időben készült, de elég minimalisztikus, nem került felhasználásra.

Egy Angel kombót ábrázol. Ha találtam volna hozzá valami jó hátteret, lehet feltöltöttem volna.

Ebből a mémből szerettem volna valami jó kis bannert, de nem találtam megfelelő méretűt és felbontásút.

Fikázós kommentekből is szívesen összeállítottam volna egyet, de nem tudtam sehogy sem elrendezni őket normálisan, így ez is ugrott.

Reklámok

4 hozzászólás

  1. A 2. és a 10. tetszik a leginkább 😀 A többi sem rossz szóval akármelyik lesz én örömmel fogadom!!


    • Ezek a már felhasználtak, szóval újra nem fogom egyiket sem berakni, de örülök, hogy tetszettek! 🙂


  2. Régebbiek közül a CHS-es változat volt a legjobb szerintem, de a Bleaches a kedvenc márkákkal megfejelve és a koncertes is jó volt. A meg nem valósultak közül a Lebowski+meme párosításért kár, a fickó már önmagában is meg tudna dobni bármilyen bannert. 🙂


  3. A Bleach-es és a Cromartie High School-os jók lettek. Amúgy az Angel combósnál miért nem használtad az Angelös bannert háttérnek?Írj valami szépet. Vagy ne.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: