h1

Suckdolgozat

2012. február 14.

Na, most egy ideig nagyon nem lesz poszt, de legalábbis március utolsó napjáig szinte biztos, úgyhogy ne hagyjatok el! 😀
A lényeg, hogy szakdolgozatírásban vagyok, nagyon. Meg persze cikket írok, videót vágok, ha kell. Pl. a magyar ACTA-ellenes tüntetés anyagát is én vágtam, amit két barátom készített (igen, így hárman a Pixelheroes, immáron egy új taggal bővülve).  Aki kíváncsi rá, az itt megtekintheti: Nesze neked: jön az internet cenzúra!
Szóval, szakdolgozat, amivel bajban vagyok.
Témámat nyolc nagyobb részre bontom, amit most nem írok le a biztonság kedvéért. A lényeg, hogy a bevezető kész, illetve egy nagyobb fejezetet is elkezdtem, amiből 2-3 oldalt írtam egy nap, ez persze majd javulni fog. A lényeg, hogy a maradékhoz könyvek kellenek, amit Kyo barátommal meg is rendeltünk az Amazon.com weboldaláról, gyorsabb postával ami +4000-be került. Azt írták, 13 napon belül megjön… és nem jött meg. Január 30-a óta nem frissítették a csomag állapotát (tracker ID van rajta) és elvileg 11-én kellett volna megjönni, ami amúgy így is két napos csúszást jelent. Ha nem tudják kiküldeni a csomagot valamiért, akkor legalább a pénzemet visszakapom (elvileg), ám ezzel sem leszek beljebb, hiszen a könyvek KELLENEK, ráadásul azt az öt, nem túl rövid művet el is kéne olvasnom, szóval elég nagy szarban vagyok, amit tetéz, hogy jövőhéten egy elég kellemetlen betegség miatt lehet még meg is operálnak,  ami aztán depláne jól jönne.
Jelenleg teljesen tanácstalan vagyok.

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Ugh, ezt a bejegyzést visszamenőleg csak most olvastam el, de örülök, hogy közben megjöttek a könyveid, és remélem, a műtét is elmaradt. A szakdogához hajrá-hajrá!!
    (én is épp suckdogázok, csak még itt se tartok)


    • Köszi, igyekszem, bár öt angol nyelvű könyvet elolvasni nem lesz rövid. 😀Írj valami szépet. Vagy ne.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: