h1

Kaptam egy pólót

2012. június 15.

…Angliából! 😀 Pontosabban vettem, egy bizonyos játék hivatalos oldaláról. Péternek ajánlva! 🙂

11 hozzászólás

 1. Nem rossz. 😀


 2. A póló jól néz ki, kár, hogy ez a járgány egy kalap szar a játékban. =)


  • Én nagyon imádtam, egyrészt a design miatt, másrészt szerintem a játék első negyedében simán lehetett használni bármire, pláne, ha tuningoltad is a gemekkel. 🙂


   • Az első részben ugyan olyan tuning mellett gyengébb volt, mint az alap auto. Egyedül a gyorsulása volt egy kicsivel jobb, cserébe viszont a védelme és a támadóereje elmaradt.

    A 2-ben már jobb statokkal bírt, de ott meg kicsit több pénzért akadt nála sokkal jobb. A fehér delorean, és a fekete, lángnyelves, koponyás járgány vezette a kezdő felhozatalt.


    • Ár/érték arányban szerintem a Tashita 2 egy nagyon jó kis autó volt. Amit mondtál, Degory’un 2 jó kis kocsi, de rohadt drága. 😀 Ami hasonló kategóriában nagyon tetszett, amit te is mondtál, Blood Riviera, azt nagyon imádtam. A Cow Poker sem volt rossz, de az túl nagy volt és nehéz volt irányítani. A kis Thunderbucket is nagy kedvenc volt még illetve az absz, favorit még a hangfalas Street Machine, de még a The Bimmer is használható volt. Amúgy magában a teljes játékban a gázturbinás gigabusz, a Deathcruiser volt favorit, a sofőrkép (Mike Hunt) sokáig avatarom is volt illetve a Screwie 2, a Copcar és a The Plow Mk. 2. De még a Forking Ada is favorit volt valamilyen perverz módon. 😀


    • Cow Pokert azért nem szerettem, mert túl széles volt. A Thunderbucket könnyen tört, a Street Machinet viszont jó hogy mondod, az nagyon jó volt még. =D Bimmer csak jól nézett ki, viszont szarul gyorsult és gyenge volt.

     Az egyel magasabb kategóriából a Hellrod vitte a pálmát nálam.

     A targonca egy használhatatlan vacak volt, a dózert itt is bírtam, a busz nem volt rossz, de túl hosszú volt, és állandóan el kellett vinni a kamerát a francba, hogy magad elé láss.

     A legjobb járgány egyébként az Abba Cab volt, a piros vontató. =)

     Amúgy az 1-ben ütősebb volt a járgányok dizájnja.


    • A Hellrod nem jött be nagyon, valamiért nem tűnt annyira badassnak, mint a többi, még pengék se voltak rajta. 😀 A targoncával a gép volt legendásan szar, imádtam, amikor mindig beszorult valami híd alá, én meg köbö. ötvennel belekoccantam, ami instant killelte. 😀 A Carma 2 törésrendszere és hitboxa amúgy a mai napig figyelemreméltó, azt gy összehozták, hogy szerintem még ma is megállná a helyét! Mint a Terep 2 fizikája. A busznál a kamerát én is állítgattam, mert a belső nézet szinte használhatatlan volt a homályos üvegeffekt miatt (ami biggest bulshit ever btw). Az Abba Cab is osztott, de amit még kedveltem az a Hick Pickup. A legnagyobb fail meg egyértelműen a Digga (talán a Carmageddon történelmében, de lehet, hogy az egész videojáték történelemben) de ami még legendásan használhatatlan volt, az a Supastuka repülőgép. 😀


    • Olyan igazán badass járgány nem is volt a 2-ben, legalább is az 1 felhozatalához képest. A törésmodell korához képest valóban elég részletes volt, viszont magával a sebzéssel már akadtak gondok. Volt hogy több mint 10 perc elment egy ellenség megfingatására, máskor meg ugyanaz 2-3 nekifutásból megpusztult.

     A Digga az jófajta null model. =D Amúgy figyelmetlenségből maradt benne a játékban, magát a járgányt törölték, csak épp a listából felejtették el kivenni a paneljét.

     A repülőt ne is mond, csak lestem, hogy az 1-ben milyen táp járgánya volt a németnek, a 2-ben meg egy irányíthatatlan fos.


    • Én őszintén megmondom, az első résszel talán ha fél órát játszottam, a második rész nálam minden téren tökéletes volt. A DMG pontok néha érdekesen oszlottak el, de a legtöbbször nagyon reális volt. Én nem is a küldetésekre mentem, csak akkor, ha már nagyon untam azokat a pályákat. Imádtam azokat a töréseket és karambolokat, amik kialakultak, az AI is meglepően jó volt az adott korhoz képest, a játék végigjátszása után pedig imádtam visszamenni a kamionnal és a fúrós monster truckkal az első világba, hogy 3-4 mp alatt kivégezzek mindenkit a rajtnál. 😀


    • Akkor egyszer majd játszd ki az 1-et, mert sokkal hangulatosabb, szórakoztatóbb, mint a 2. =) Ráadásul még csak missionökkel se kell szarakodni.


    • Nem tudom, nekem sose volt szimpatikus az első rész… Majd talán egyszer ránézek. 😀 De leginkább a négyet szeretném már látni! 😉Írj valami szépet. Vagy ne.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: